Actualidad de Els Poblets

30 diciembre 2019

Reis Mags en Els Poblets – diumenge 5 de gener

A les 17 hores Ses Majestats Reials Melcior, Gaspar i Baltasar assistiran a la Santa Missa a l’Església Sant Josep. Després es dirigiran a l’Ajuntament dels Poblets, acompanyats per la Unió Musical Els Poblets i de la Colleta de Dolçaina i Tabal del Verger, on aprofitaran per saludar a les autoritats locals i a tots els presents. La cavalcada transcorrerà pel següent itinerari: avinguda en Jaume I, carrer Major, avinguda mestre Vicent, carrer sant Josep, carrer Girona i finalment a la plaça del Salvador. A Mira-rosa començarà el repartiment dels merescuts regals. Després es dirigiran al carrer sant Josep i, per últim, a la plaça del Castell.

NOTA: La recepció dels regals es farà el dia 4, de 18 h. a 01 h. de la matinada, a la Casa de Cultura.