Actualidad de Els Poblets

04 octubre 2019

Programació del 9 d’octubre en Els Poblets

 • Dissabte 5 d’octubre
  • 19:30h en la Casa de Cultura.
   Teatre: Joanot. Un monòleg d’Esclafit Teatre amb obra de Joan Nave.
   Sinopsi de l’obra:
   Hivern de l’any 1464. El cavaller valencià Joanot Martorell ja té ventilat el seu llibre. Ha estat treballant-hi durant quatre anys, sense parar d’escriure. Hi ha estampat tots els seus anhels i dimonis. Fa fred, plou i té fam. És vell i pobre. Tot i que n’està ben orgullós, demà anirà a ca Mossén de Galba i empenyorarà el manuscrit per 100 reals si abans, esta nit, res li ho impedeix. Un cavaller viu lluitant i mor en la batalla, encara que les últimes, les pitjors, sempre són amb un mateix.
   REPARTIMENT: Joan Nave.
   VESTUARI: Joanmi Reig.
   ESCENOGRAFIA: Joanmi Reig.
   MÚSICA: Javier Pinto.
   IL·LUMINACIÓ: Òscar Cerdeiriña.
   DIRECCIÓ: Joanmi Reig.
 • Diumenge 6 d’octubre
  • 09:30h en el Carrer Sant Josep. Pilota Valenciana: 4t torneig de Raspall 9 d’octubre. Semifinals
 • Dimecres 9 d’octubre
  • 09:30h en el Carrer Sant Josep.
   Pilota Valenciana. Tres partides de pilota en la modalitat de raspall. Partida de raspall aficionats. Després es disputarà el 3r i 4t lloc del torneig. A partir de les 12 hores, gran final del 4t Torneig de raspall 9 d’Octubre.
   Després, lliurament dels premis a càrrec de les autoritats esportives.
   Organitza: Regidoria d’Esports i Club de Pilota Valenciana.
  • 10:00h. Cercavila per tot el poble amb: La Unió Musical Els Poblets
  • 14:00h en el parc Municipal (front poliesportiu).
   Dinar Popular
   L’acte principal de la commemoració del «Nou d’Octubre» d’enguany és, sens dubte, el dinar popular d’una suculenta:

   Paella gegant

   Els interessats en participar-hi hauran d’inscriure’s en la Biblioteca Pública Enric Valor i arreplegar el seu tiquet corresponent, tenint opció a un plat d’arròs (places limitades). Hi haurà servei de bar a preus populars.
   Termini d’inscripcions: fins divendres 4 d’octubre.
   NOTA: És totalment gratuït per a aquelles persones que formen part del Padró Municipal d’Habitants dels Poblets.
  • 17:00h en el parc Municipal (front poliesportiu).
   Música Folk
   Entorn a la immersió en llenguatges musicals de la Mediterrània, concert de:

   Musicants

   Musicants, és el grup capitanejat per Manolo Miralles, un dels fundadors dels mítics Al Tall. D’entre altres, ens presentarà el seu primer disc. Absabara, un disc amb quinze temes, “algunes versions d’Al Tall, però també música grega, de Mallorca, de Turquia…”. El nom “busca una sonoritat”, perquè si atenem als membres de Musicants, veiem que la majoria comparteixen procedència: la Marina. La cua de gat, adsabara en àrab, era una de les plantes més freqüents a la comarca i també al Montgó. Així, en la recerca botànica i sonora, Miralles proposa este nom per al disc.