Actualidad de Els Poblets

26 septiembre 2019

Exclusió de la comunicació de propaganda electoral

En relació a l’exclusió dels electors en les còpies del Cens Electoral que es proporciona als partits polítics en les campanyes electorals, els electors que ho desitgen poden sol·licitar-ho, bé en la seu electrònica del INE (sols si disposen de certificat digital):

https://sede.ine.gob.es/ss/Satellite?c=SETramite_C&cid=1259951529872&lang=es_ES&p=1254734719739&pagename=SedeElectronica%2FSELayout

bé presencialment en la delegació de l’INE a Alacant o també als ajuntaments. El termini perquè tinga efectes esta exclusió de la propaganda electoral en les eleccions de novembre de 2019, finalitza el darrer dia de les reclamacions en període d’exposició, previsiblement el 7 d’octubre de 2019, segons ens comunica l’INE. Actualitzarem aquesta informació si es produeix cap canvi.