Actualidad de Els Poblets

17 septiembre 2019

Canvi comptadors elèctrics

Els informem que des de fa dos anys ha començat la campanya per a la substitució dels comptadors antics pels digitals, ja que aquests porten la lectura real i al moment i per això no poden ser manipulats. D’aquesta manera es prevenen els fraus que fins al moment es venien cometent en manipular els antics.

El canvi s’ha realitzat al llarg d’aquests dos anys progressivament i a finals de 2019 es dóna per finalitzada la campanya de canvi de comptadors. Si vostè encara té el comptador antic en el seu domicili haurà de posar-se en contacte amb la seva distribuïdora per sol·licitar la substitució.

Podeu consultar més informació en el següent enllaç:

https://companiadeluz.es/info/contador-luz#informacion-plan-sustitucion-contadores