Actualidad de Els Poblets

09 febrero 2019

Cels de Sal – Presentació dissabte 16 de febrer

El dissabte 16 de febrer a les 19h en la Biblioteca Enric Valor.

Recital de poesia a càrrec de Josep Orihuel, acompanyat al piano per Clàudia Ortolà.

Cels de sal
de Josep Orihuel

Josep Orihuel i Siscar (Pego, 1972) és un escriptor i rapsode valencià.
Ha publicat tres llibres de poemes, tots ells en català. L’àmbit prohibit, publicat l’any 2000 amb pròleg de Joan Ortolà i Fervi Oltra, Pels camins dels somnis, el 2004, prologat per Tomàs Llopis i per Fernando Dominguis i Cels de Sal, el 2016 amb pròleg de Pep Soler i Clàudia Ortolà.
Sempre interessat en què la seua poesia arribe a tothom ha projectat, des de 1998, diversos recitals amb ambients i músiques diferents. El 2016, amb la publicació de Cels de Sal, presentà el recital homònim amb Clàudia Ortolà que a més ha preparat una exposició d’aquarel·les basades en el llibre.

Clàudia Ortolà Rodríguez «Catxumba» (Pego, 1987). És llicenciada en Belles Arts per la Universitat Miguel Hernández d’Elx. De ben menuda comença a rebre classes de piano amb Dolores Sendra, entrant als 9 anys al conservatori Josep Climent d’Oliva i acabant la titulació de Grau Mitjà de Piano al Conservatori de Belluters de València. Com a artista pictòrica ha participat en diverses exposicions, tant individuals com col·lectives.

Presentarà l’acte Salvador Sendra i Gasquet, Alcalde-President de l’Ajuntament dels Poblets.