Actualidad de Els Poblets

12 diciembre 2018

Presentació literària – Memorias contadas, historias de la postguerra – 14 de desembre 19h

El divendres 14 de desembre a les 19h, en la biblioteca Enric Valor, farem la presentació del llibre:

Memorias contadas, historias de la postguerra

Diversos membres del col·lectiu iai@flautes Valencians, coordinats per Bela Ortiz, han reunit una sèrie de relats curts amb records de la postguerra, que donen forma al lliure “Memòries explicades, històries de la postguerra”. Records dels duríssims temps de misèria i repressió patits en primera persona pels autors d’estos relats.

Com ells mateixos diuen, “conscients que cada vegada ens queda menys temps, hem decidit activar la nostra memòria d’adolescents per a narrar com vam viure eixe període de penúries … i ho hem fet d’una manera senzilla, per a que ho puguen llegir els nostres fills i néts, per a que no caiga en l’oblit, i, per què no, deixar-los un testimoniatge per al futur.”

Iai@flautes Valencians naix l’11 de febrer de 2015 amb l’objectiu de lluitar de forma pacífica per a recuperar la dignitat social pertorbada pels sistemes neoliberals, i reivindicar els drets dels seus fills i néts.

Presentarà l’acte Salvador Sendra i Gasquet, Alcalde-President de l’Ajuntament dels Poblets, i de José Moncho Giner, President del Club de Jubilats i Pensionistes dels Poblets.