Actualidad de Els Poblets

15 noviembre 2018

Teatre: Paraules encadenades – 24 de novembre

A les 20h en la Casa de Cultura.

FARFULLIT teatre
presenta
Paraules encadenades

Una obra de Jordi Galceran

Farfullit Teatre, una de les cinc formacions teatrals que formen part de l’Escola de Teatre de Pego, recupera aquest thriller que estrenarà el proper 24 de novembre a la Casa de Cultura dels Poblets, dins dels actes del Dia Internacional de la NO Violència contra la Dona 2018, que des de 1981 es celebra tots els anys el dia 25 de novembre.

Sinopsi de l’obra:

Paraules encadenades ens presenta a dos personatges en una situació límit, on el que comença essent un segrest violent, va evolucionant cap a un joc de veritats i mentides. Un joc que ens demostra que les coses no sempre són el que semblen i on el paper de víctima passa de mans a mans. Una obra plena de sorpreses i girs inesperats que fan que el públic estiga immers en l’acció de principi a fi.

REPARTIMENT:

  • Ramon: Cèsar Monzonís
  • Làura: Carolina Ferrer

ADAPTACIÓ DEL TEXT: Farfullit Teatre
DIRECCIÓ: Cèsar Monzonís

Entrada gratuïta.