Actualidad de Els Poblets

06 junio 2018

Inauguració Exposició Suni Tobarra – 8 de juny

El pròxim divendres 8 de juny a les 19:00 h inaugurarem l’exposició de Suni Tobarra, presentant

ELLAS

L’artista Suni Tobarra, manxega de naixement però valenciana de convicció, resideix a Gandia des del primer any de vida. Té un llarg historial, reflectit en part per la seua obra, en les més de 45 exposicions, algunes d’elles fins a l’estranger. La seua primera exposició va ser precisament a França (Montpeller, 1978) i la descoberta del Marroc (Marràqueix, 1992), on sa trajectòria artística i viatgera no ha conegut descans. I que així continue.

Durant la inauguració es servirà vins del país i uns canapès. L’exposició romandrà fins el 23 de juny.

HORARI:

  • Inauguració: divendres 8 de juny 19 h.
  • Dilluns a divendres: de 17 h. a 20 h.
  • Dissabtes: de 10 h. a 13 h.