Actualidad de Els Poblets

22 octubre 2017

Presentació literària – 27 d’octubre

En la biblioteca Enric Valor a les 19:30.

A càrrec de Francisco Sánchez García (València, 1964). És llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València i Diploma d’Estudis Avançats en Filologia Anglesa. L’assaig que ens presenta es titula:

La socialdemocracia ha muerto

¿Qué hacemos con el neoliberalismo?

Presentarà l’acte Salvador Sendra i Gasquet, Alcalde-President de l’Ajuntament dels Poblets.

Aquest treball va sorgir com a resposta personal a la pregunta del milió. Per què sempre guanya la dreta? Pregunta que ve, inevitablement, seguida de moltes altres. Per què les poques vegades que guanyen les suposades forces progressistes els seus votants acaben defraudats? Quins són els límits de la democràcia? Estem assistint a la desaparició de la mateixa? Les respostes no són simples ni directes. Aquest assaig planteja una resposta polièdrica on cada aspecte del nostre sistema polític que es considera rellevant per a les preguntes plantejades més amunt és analitzat. És, per tant, un text d’anàlisi i reflexió, però també convida a l’acció, que planteja preguntes que requereixen respostes urgents, que indica possibles vies d’actuació, i que, de ben segur, no deixarà a ningú indiferent.