Actualidad de Els Poblets

21 agosto 2017

III Trobada de poseia a la Vil·la romana de l’Almadrava

El 26 d’agost a les 20 hores en el jaciment de l’Almadrava

Al Jaciment de l’Almadrava

Salvador Bolufer i Femenia (Pego, 1953) és trobador. Ha compost nombroses creacions per a diverses activitats, entre les quals destaquen els espectacles Burrera Comprimida (1999 a 2001), Deliris Escènics (2005 a 2009), les ambaixades de Moros i Cristians a Pego(1989) i 1997), el programa de ràdio Bon profit, a Ràdio Pego (1985 a 1989). En aquesta ocasió ve a presentar-nos el seu darrer poemari titulat “Versos (per) versos.

Versos (per)versos és una recopilació de poemes on l’autor, entre bromes i veres, conta i canta les ventures de cada passat i les desventures de cada present, i on, amb el seu peculiar estil trobadoresc, expressa els seus sentiments, les seues reivindicacions, les seues manies i les seues maneres de veure la vida i de viure la mort.

Presentarà l’acte Salvador Sendra i Gasquet, Alcalde de l’Ajuntament dels Poblets. La introducció serà a càrrec de Jovi Lozano-Seser, gerent de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA). Hi participarà, d’entre altres amics, Cèsar Monzonís.

I després, degustació de productes típics romans.

Entrada gratuïta.